>Bizarna nesreća: Pokušao poseksati rakuna, pa ostao bez penisa

Posted on February 16, 2011

0


>

VOLGOGRAD – Bizaran incident šokirao je Rusiju. Vikend-pijanka nekoliko prijatelja završila je kobno. Jedan od njih pokušao se seksati s rakunom, koji mu je u žaru borbe odgrizao i progutao penis. Aleksander K., 44-godišnji Rus iz Volgograda, zajedno s prijateljima odlučio je provesti vikend u prirodi. Druženje se opako zahuktalo uz litre votke…

… dakako. U jednom trenutku primijetili su u svojoj blizini rakuna, ali pijano društvo bilo je uvjereno da vidi mačku.

‘Bila je to slatka crno-bijela paperjasta životinja s velikim zelenim očima i raskošnim repom. Odlučili smo se malo zabaviti. Uhvatili smo životinju i tada je prijatelj rekao da se radi o rakunu i da je to draga i brižna životinja. Kako u društvu nije bilo žena, pomislio sam da bi se rakun mogao ‘pobrinuti’ za mene’, izjavio je Aleksander.

Potom je izvadio penis i kleknuo pred životinju. ‘Pakosni’ rakun odjednom je skočio na njega, odgrizao veći dio njegovoga penisa i progutao ga. Krv je šikljala na sve strane, a pijani Aleksander je izgubio više od polovice svog ponosa. Šokirani prijatelji učinili su sve kako bi zaustavili krvarenje te su pozvali hitnu pomoć.

Nesretnik je završio u bolnici, a prema riječima liječničkog tima, nema načina da se muškarcu rekonstruira penis. Jedino što su uspjeli je zaustaviti krvarenje i hitno ga poslati na moskovski Institut za urologiju, piše net.

‘Ostali smo šokirani. Kako ikome može pasti na pamet napraviti tako nešto? Imao je sreće da je životinja zdrava. Napravili smo obdukciju nesretnog rakuna i nismo našli tragove bjesnoće i drugih bolesti. Uputili smo Aleksandera plastičnom kirurgu koji mu možda može pomoći u rekonstrukciji penisa. Ali, on očito treba pregledati glavu, a ne penis’, izjavio je glavni hirurg liječničkog tima.

(vijesti.ba)

Advertisements