>Dragi moji, drage moje…

Posted on January 7, 2011

0


>

…dobro nam došli u Radovića sokak. Svaki sokak je različit, a opet – svaki je isti. I u ovom sokaku ćete moći čuti svježe “a moja tiiii” tračeve ili neke zanimljive “majke ti kako ono ti, je li staviš Vegetu” recepte iz Radovića kuhinje…

Takođe, neizostavno će  neki virtualni haberi iz ovog sokaka biti u vezi  “j*&**o se s m&%$#terom”  politike, kao što će se drugi članci baviti najvažnijom sporednom stvari na svijetu, ili po mostarski – “a ‘ta će on igrat’ u Veleža, vid’ mu glave”.

Osim toga, podijelićemo s vama, a možda i vi s nama – svoje afinitete, hobije i razmišljanja u vezi svega – od muzike i preporuke za filmove, preko impresija pojedinim ličnostima (od kojih su neki svijetski poznati a drugi su, eto, samo iz naše vale), knjigama, novih tehnoloških novotarija i divnih umjetničkih fotografija, kojih smo oboje fanovi.

Biće tu i naših (a i vaših) pjesama, priča, muzike, fotografija i generalno rečeno- svega što ima u kućama svakog sokaka. Evo na primjer, ja sam trenutno jako nostalgičan pa bih volio da mi neko objasni kako da isheklam milje ‘za iznad televizora’. Nekako, milje mi je totalno old school, jebo plasma TV kad ne može milje stati na njega, ha ja!

Svratite ovde ponekad. Svaki je početak težak, ali ni Dudin sokak nije odmah postao legendaran. Neka virtualni Radovića sokak postane jednu desetinu uvažavan i cijenjen u cyber svijetu kao što je Dudin u stvarnosti – i šta ćeš više!

Uvjeravamo vas da Monija kuha straaaašnu fuka, a da Tozza odlično siječe kobasicu i špek. Osjećajte se kao u svojoj kući, jer je kuća Radovića za sve dobronamjerne ljude to uvijek  bila i ostala. Radovića sokak je samo “internet ispostava” te iste kuće.

Volite se ljudi…

Advertisements